Wil je een beeld van je algemene gezondheid maar zie je door het bos de bomen niet meer waar je dan best begint? Of voel je je niet 100% fit maar kan je niet juist de vinger op de oorzaak leggen?

Wij bieden je hier een laagdrempelige oplossing voor aan.
Met de Multiscan PRO meten we in enkele minuten een groot aantal functionele en fysiologische parameters die samen je algemene gezondheid beïnvloeden.
Uit de meting krijg je een beeld van, onder andere, je lichaamssamenstelling (de hoeveelheid vet-, spier- en botweefsel), je stressniveau en een cardiovasculaire beoordeling. Deze analyse geeft een goed beeld van waar je gezondheid goed zit en van de risicofactoren. Op basis van het meetrapport kunnen we je een overzicht geven van je huidige gezondheid en levensstijl en je bijkomend gepersonaliseerd voedingsadvies geven, supplementen aanraden, aanbevelingen doen voor sport en beweging of je doorverwijzen naar de huisarts, kinesist of osteopaat..

Welke parameters brengt de Multiscan Pro in beeld?

  • Lichaamssamenstelling: hoeveelheid vet-, spier- en botweefsel, het vochtpercentage in je lichaam, percentage visceraal vet, basaal metabolisme,...
  • Musculoskeletale toestand: is de druk op de wervels niet te groot of worden er zenuwen afgekneld?
  • Overzicht van je levensstijl met aanbevelingen om je fitheid te verbeteren (type activiteit, sportintensiteit en frequentie).
  • Cardiovasculaire screening: hart, doorbloeding, arteriële stijfheid, zuurstofopname, VO2-niveau,... .
  • Screening van het autonoom zenuwstelsel: wat zijn de effecten van stress, overtraining en vermoeidheid op je lichaam en je gezondheid?
  • Persoonlijke voedingsaanbevelingen: welke voedingsmiddelen zijn aan of juist af te raden, hoe zit het met de aanwezige vitaminen, mineralen en sporenelementen? Op basis van de analyse kunnen we je een gerichte aanbeveling geven om tekorten of overschotten efficiënt aan te pakken.
  • Diabetesscreening, cholesterol en schildklierrespons.
De meting met de Multiscan Pro neemt slechts enkele minuten in beslag en wordt ter plaatse in de apotheek uitgevoerd. Voor de bespreking trek je ongeveer 30 minuten uit, afhankelijk van hoe uitgebreid we de analyse doornemen. Tijdens de meting zetten we ons apart zodat jouw privacy gegarandeerd wordt.

Wil jij effectief werken aan je algemene gezondheid op vlak van levensstijl, beweging, voeding en supplementen en wil je jouw vorderingen visueel in kaart brengen? Dan is een meting met de Multiscan Pro een goed begin!

Een eerste meting met de Multiscan Pro, samen met het overlopen van de resultaten en gericht advies om je gezondheid te verbeteren, komt op 50 euro. Voor een opvolgende meting en bijsturend advies betaal je 35 euro.

Boek via de kalender een afspraak en begin hier je gezondheid gericht te verbeteren!